IMG-20200223-WA0057-768x512
 
03 Shkurt 2021: Përditësim nga ISHP
 
 
 
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
27 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
26 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
25 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
24 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
23 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
 
 
 
 
 
 
 
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
13 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
 
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
10 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
08 Janar 2020: Përditësim nga ISHP
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
05 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
04 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
03 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
02 Janar 2021: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
31 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
30 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
28 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
26 Dhjetir 2020: Përditësim nga ISHP
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
24 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
 
 
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
19 Dhejtor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
18 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
17 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
16 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 

15 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP

IMG-20200223-WA0057-768x512
 

14 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP

IMG-20200223-WA0057-768x512
 
13 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 

12 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP

IMG-20200223-WA0057-768x512
 
11 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
1 Dhjetor 2020: Përditësim nga ISHP
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
28 Nëntor 2020: Përditësim nga ISHP
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
13 Nëntor 2020: Përditësim nga ISHP
 
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
01 Tetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
29 Tetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
28 Tetor 2020: Përditësim nga ISHP
IMG-20200223-WA0057-768x512
 
27 Tetor 2020: Përditësim nga ISHP
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capture
 
26 Shtator 2020: Përditësim nga ISHP
Capture
 
25 Shtator 2020: Përditësim nga ISHP
Capture
 
24 Shtator 2020: Përditësim nga ISHP
Capture
 
23 Shtator 2020: Përditësim nga ISHP
Capture
 
22 Shtator 2020: Përditësim nga ISHP
Capture
 
20 Shtator 2020: Përditësim nga ISHP

Përditësime dhe udhëzime rreth Coronavirus

Ne vazhdimisht publikojmë informacione rreth shifrave të përhapjes së Coronavirus në Tiranë.

Këtu mund të gjeni disa nga historitë më të jashtëzakonshme gjatë periudhës së shpërthimit të Coronavirus.

Përgjigje për disa prej pyetjeve më të shpeshta rreth situatës Covid19, ardhur përmes kanaleve të ndryshme të komunikimit të Bashkisë Tiranë.

Informacione nga ISHP rreth përhapjes së Coronavirus dhe si mund të shmanget infektimi prej virusit apo përhapja te të tjerët.

Kontribuoni me një propozim interesant se si Tirana mund të rihapet e sigurt dhe të vijojë zhvillimin e saj ekonomik.

Këshilla dhe udhëzime që lidhen me qëndrimin në shtëpi dhe shmangien e kontakteve me persona të tjerë.

Udhëzime për stafin, prindërit dhe nxënësit rreth protokolleve shëndetsore për të siguruar mbarëvajtjen e procesit mësimor.

Këtu mund të njiheni me protokollin dhe masat higjieno-sanitare që duhet të ndjekë biznesi juaj gjatë aktivitetit të tij.

DPSHTRR rikthen shërbimet përmes aplikimeve online duke respektuar masat dhe udhëzimet e qeverisë.

Këtu mund të gjeni numra kontakti ose emaile të cilat mund ti kontaktoni në bazë të nevojës tuaj për çështje të ndryshme.

Mësoni rreth politikave dhe masave të reja që lidhen me sektorin privat të qirave gjatë periudhës së pandemisë.

Menaxhimi i situatës nga Bashkia Tiranë, minimizimi i ndikimit të COVID-19 dhe lehtësimi i situatës tek njerëzit në nevojë.