Bashkia fal qiratë e banesave sociale

Posted

Bashkia fal qiratë e banesave sociale https://www.youtube.com/watch?v=8joLvh0uL60&feature=emb_title385 familje nuk do të paguajnë për Marsin dhe PrillinTë gjithë familjet që jetojnë në banesat sociale të Bashkisë së Tiranës nuk do të paguajnë qiranë për muajin Mars dhe Prill. Vendimin i marrë nga Këshilli Bashkiak gjatë mbledhjes së zhvilluar online, u bë i ditur nga Kryebashkiaku Veliaj. […]