Histori gjatë Coronavirus

Rrëfimet e mjekëve dhe infermierëve të spitalit COVID2
Dëshmia e nënë Engjëllushes, e cila fitoi betejën me COVID-19
Një falënderim të ngrohtë për të gjithë punëtorët e palodhur të qytetit tonë
Report tv ndihmoi me mjete mbrojtëse trupat e Policisë Bashkiake
"HISTORIA IME", ndihma për moshat e treta
Të ndihmojmë familjet në nevojë
Kastriot Agalliu, i shëruar nga COVID-19
Historia e pacientit zero
Kur gëzon zemrën e një fëmijë në kohë pandemie, për ditëlindje
Historia e Erind Cara